Bijzondere werkjes van mij voor jou
geboortekaarten

Op aanvraag maak ik ontwerpen voor speciale geboortekaarten, rouwkaarten, feestkaarten en schilderijen voor speciale gelegenheden.

Ik schilder ook engelen voor mensen en maak ik samen met jullie kinderen een fijn schilderij voor in de kamer. Alle speciale werkjes worden naar aanleiding van een gesprek door mij vervaardigd en vormgegeven. Ik schilder jouw/jullie verhalen, vragen en gevoelens.

De antwoord dat ik geef is een creatief werkje, puur en integer, naar wat ik heb beluisterd en gevoeld.

Speciaal voor jullie dus. Kijk maar of je vrijblijvend een afspraak wilt maken. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag!

Creatieve hulpverlening
creatieve hulpverlening

In het atelier dolfijn kun je terecht voor creatieve hulpverlening. Dat kan zijn omdat je even vast zit met iets, verdriet hebt, rouw, echtscheidingsproblematiek, last van traumatische ervaringen hebt… Of omdat je coaching wilt bij het opvoedden, als leraar voor klassen, als team (teambuilding), of bij afscheid en een nieuw begin. Met veel liefde , troost en de transformatie van het creatieve proces, help ik je om jezelf te helpen. Dit doe ik onder ander via de energie van dolfijnen.

Kinderen kunnen hier terecht voor leerproblemen, problemen op school, pestproblematiek, angsten, verdriet en autisme of andere belemmeringen op hun weg in hun leven. Ook de driehoek ouders, kind en school is een van mijn specialiteiten in de begeleiding.

Ik werk al jaren als docente in het middelbaar onderwijs en heb zowel ervaring in de zorg, als mentor als ook in de individuele begeleiding van zorgleerlingen. Verder heb ik een orthopedagogische universitaire opleiding als master Sen.

Een uur hulpverlening kost 40 euro per deelnemer.

Rouwverwerking
rouwverwerking

Fluister: dank je wel

Ik kijk, hoe de regen jou kust en de hand van de kou

Uitsteekt naar jou lichaam

Zie de wind zijn weg vinden in jouw haar

Terwijl ik in diepe ogen staar

Sierlijke letters worden op papier geplaatst

Zie ook hoe de zon in jouw ogen weerkaatst

Stil

Breekt de woorden hier… en we samen spreken stil

Wat een pracht mens

Is wat ik hardop zeg.

Je bent niet weg.

Ik blijf nu nog even hier,

Het is hier dat ik ons leven vier.

Zacht fluisterend: Dank Je Wel.


In mijn atelier kun je terecht voor rouwverwerking. Maak vrijblijvend een eerste afspraak.

Teambuilding
teambuilding

Je kunt mij voor jouw/jullie bedrijf inhuren voor een speciale schilder-, teken- bijeenkomst of uitje.
Teambuilding, plezier, samen creatief worden en elkaar op een andere, speelse manier leren kennen, zijn hier de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer info.

Feest
feest

Op aanvraag geef ik feestjes intuitief schilderen en tekenen of themagericht (na overleg) voor kinderen, vrouwen, vrienden of/en families.

Er wordt geschilderd en getekend met plezier op muziek, naar aanleiding van thema's en andere vraagstukken. Deze kunnen plaats vinden op vrijdag avonden, op een zaterdag of zondag, eventueel woensdagmiddagen. Tevens zijn er mogelijkheden in de schoolvakanties.

Neem contact op voor meer informatie brainstorming hoe je jouw feestje wilt vormgeven.

Hier buiten is plaats genoeg om te spelen naar het tekenen of en schilderen. om je niet te vervelen. Duurt het feest de hele middag i.p.v. 2 uur, vraag ik een meerprijs van 5 euro per persoon. Dan mag je zolang blijven als je wilt.

Ook is het mogelijk om mij en mijn kunstzinnigheid met materiaal buitens huis in te huren, dan kom ik naar een locatie op vraag. Het aantal personen kan dan bij voldoende ruimte omhoog.

Max 8 personen. 15 euro per kind, 20 euro per volwassene inclusief materiaal, het werk mee naar huis, en kleine versnipperingen en drinken.

Workshop vrouwen en/of familie
workshop vrouwen

Op aanvraag geef ik workshops intuitief schilderen en tekenen voor vrouwen of families.

Er wordt geschilderd en getekend met plezier op muziek, naar aanleiding van thema's en andere vraagstukken.
Deze kunnen plaats vinden op vrijdag avonden, op een zaterdag of zondag. Tevens zijn er mogelijkheden in de schoolvakanties.

Neem contact op voor meer informatie.

Heb je een groep vrouwen bij elkaar die regelmatig willen komen, is dat ook mogelijk.
Max 6 personen. 20 euro per persoon inclusief materiaal voor ca 2uur verf en materiaalplezier.

Workshop kinderen
workshop kinderen

Zijn wie of wat we zijn. En waarvoor ze hier zijn. Met al wat er is... En al wat hun bezig houdt.

Zonder enige belemmering en toevoeging en vooral zonder oordeel.

Zo komen de kinderen en grote kinderen, die hiernaartoe komen vaak snel weer op kracht.

Want deze kracht is reeds aanwezig in iedereen.

Via creatieve spelletjes, schilderijen en tekeningen, muziek van dolfijnen en energie van deze fantastische dieren. help ik hun erbij. Workshops in en om de natuur zijn onderdeel. Samen scheppend worden is hier te vinden en nodig voor het menselijk bestaan.

Op iedere derde zaterdag in de maand trek ik met maximaal 8 kinderen de bossen in om te verzamelen te kijken, te spelen en dit allemaal te verwerken in schilderijen of kleine kunstwerkjes. (15 euro per kind per keer) Tussen 13h en 16h welkom hier.

Je kunt deze workshops ook inhuren op een andere locatie en tijdstip. De werkjes mogen de kinderen meenemen.

Ook voor scholen en buitenschoolse opvang zijn er mogelijke creatieve workshops.

Als het atelier open is mag je altijd binnen lopen voor iets creatiefs, dat kost dan maar 5 euro per keer en je mag zolang blijven tot je denkt klaar te zijn.

Engelen
engelen

Ik maak engelen. Ik schilder de engelen en ik praat met hen over en met mensen. Ik vraag hun de vragen die we hebben, waar wij mee zitten. De engelen geven me beelden en antwoorden gestalte energie en meer. Ik doe dit al zolang ik leef maar de laatste jaren doe ik dit wat intensiever naar een aantal bijzondere persoonlijke ervaringen die onder ander te maken hebben met de dood, kinderen, partnerschap, afscheid, ziekte en nieuw begin. Ik maak voor mensen engelen, die hun kunnen helpen verder te gaan met hun leven. Het leven anders te leren zien dan ze doen: Met onvoorwaardelijke liefde bekijken. Engelen weten wat we doen en waar we me bezig zijn. Onze transformatie is belangrijk voor ons en hun. Ik zie deze engelen als leiders en wetende wezens, die vanuit het hart van alles en ons allemaal, bezig zijn zien. Mijn gevoel geef ik weer in schilderijen en die maak ik voor mensen die hier wat ronddwalen en nu zoekende zijn.

Ik hou van de engelen en hun vreugde, net als die van de dolfijn. Maar toch anders… en Julia weet dat ze ieder moment voor ons klaar staat om ons te helpen. Ze hebben veel humor en houden helemaal van ons mensen. Zoals een mama vaak houdt van haar kind. Net zo. En helemaal zonder dat wij iets ervoor moeten doen. Het is er gewoon. Ook heb ik de mogelijkheid om via engelen en dolfijnen iets speciaals te geven. Daarbij hoort een luisterend en aannemend gesprek, troost en een lichamelijke (be)-handeling.

Je bent wie je bent en dat is heel goed zo, dat weten kun je via engelen ervaren, voelen en zien in jezelf.